De Makroon wordt gebouwd voor de nieuwe oudere. We streven hierbij naar een mix van zowel vitale mensen, als mensen die zorg dichtbij nodig hebben. Voor huurders van De Makroon zijn de (ont)zorgservices van Amstelring binnen handbereik.

Zorg & Service
Op de eerste verdieping van De Makroon bevinden zich 40 zorgappartementen. Hier wordt door Amstelring intramurale zorg geleverd. De bewoners van de overige 125 appartementen kunnen, -indien van toepassing- specifieke zorg bij Amstelring inkopen.

Arrangementen
Op basis van de wensen van de bewoners worden servicearrangementen samengesteld. U kunt hierbij denken aan huishoudelijke services.

Club de Makroon Op de begane grond, met de ingang aan de binnentuin en een terras aan de Singelgrachttuin, bevindt zich de Club de Makaron. Deze is beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik door de bewoners van De Makroon. De ruimte kan door en voor de bewoners gebruikt worden voor allerlei bijeenkomsten, activiteiten en cursussen, maar ook om andere bewoners te ontmoeten. U kunt lid worden van de club of per bijeenkomst een vergoeding betalen. Het uiteindelijk programma wordt in samenspraak met de bewoners bepaald.

Vragen & informatie
Heeft u vragen over de zorg & service die kan worden geleverd? Neem dan contact op met:
Mail: avandermeer@amstelring.nl
Telefonisch contact: Manager Service & Zorg Ank van der Meer, tel. 020 - 7560076
Website: www.amstelring.nl

Houd mij op de hoogte