De Makroon

Alleen parkeerplaats huren?
Niet in De MAKROON wonen, maar wel graag een parkeerplaats in de afgesloten parkeerplaats huren? Dat kan voor € 247,50 per maand. U huurt voor minimaal 1 jaar en hoeft geen 55 plusser te zijn. Daarna is de huur per maand opzegbaar. Interesse? Bel de verhuurmakelaar. De inschrijving regelt u met een Uittreksel Basisregistratie Personen en een kopie van uw paspoort.

U woont in De Makroon zeer comfortabel, levensloopbestendig. Alles nieuw, gelijkvloers en met vloerverwarming. Koken is een uitdaging in de Keller keuken met Siemens inbouwapparatuur. Een plek voor uw auto? Voor € 247,50 per maand extra huurt u een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage van De Makroon.

Seniorencomplex De Makroon
Appartementengebouw De MAKROON staat in de Nieuwe Passeerdersstraat, langs de Singelgracht, tegenover de Krakeling en naast de Koekjesbrug. Het gebouw is ontworpen door Architekten Cie. Een robuust, stedelijk gebouw met baksteen in drie tinten die subtiel van elkaar verschillen. In de MAKROON zijn 125  huurwoningen, variërend van 54 tot 173 m2 in verschillende typen. De appartementen zijn samengebracht in zeven woontorens met op elke verdieping vier tot vijf appartementen per toren. Iedere woontoren heeft zijn eigen entree via een lift en trappenhuis.

Hartje Amsterdam!
In de gezellige volksbuurt vlak bij het Leidsplein zijn alle grootstedelijke voorzieningen voorhanden. Een supermarkt en handige winkels voor uw dagelijkse boodschappen vindt u op de Elandsgracht. Mooie, authentieke en unieke artikelen zijn op een steenworp afstand te vinden in de monumentale winkeltjes in de 9 straatjes. Lekker dwalen doet u door de Jordaan. De antiek- en kunstwijk van Amsterdam vindt u in de Spiegelstraat aan de andere kant van het Leidseplein. Alle grote musea in het Museumkwartier. En bioscopen en theaters op en rondom het Leidseplein. En dan de vele restaurants en cafés die de stad telt … 

Kortom, prachtige huurapartementen in de binnenstad van Amsterdam rondom een serene, groene binnenhof met de aanwezigheid van dienstverlening en zorgservice in de directe omgeving.

bekijk de brochure

Houd mij op de hoogte