Veelgestelde vragen

Hieronder vind u de antwoorden op meest gestelde vragen over De Makroon, Amsterdam.

Als ik mijn vraag niet hierbij zie staan. Wat doe ik dan?
Vul hiernaast uw vraag of vragen in. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Mocht u direct antwoord op uw vragen willen hebben neem dan contact op met de verhuurmakelaar.

Ik wil een woning huren, wat moet ik doen?

Controleer of u voldoet aan de inkomenseisen. Zo ja, vul het inschrijfformulier volledig in en voeg daar de gevraagde documenten aan toe. Lever de set in bij de Actys Wonen voor 1 mei om 12.00 uur. U wordt uiterlijk eind mei door de makelaar benaderd wanneer u in aanmerking komt voor een woning. Deze zal u tevens uitnodigen voor de kijkdag begin juni en een afspraak met u maken om het huurcontract te tekenen. Dit zal uiterlijk eind juni plaatsvinden. Wanneer het huurcontract is ondertekend kunt u starten met de voorbereidingen op de verhuizing! Mogelijk sluit u ook een zorgleverantie overeenkomst met Amstelring.

Wat zijn de inkomenseisen om te huren?

Om een woning te huren gelden de volgende inkomenseisen: Het bruto jaarinkomen is minimaal gelijk aan 40x de kale huurprijs. Het inkomen van de partner wordt voor 100% meegerekend. Voorbeeld: bij een kale huurprijs van € 1.000,- is het benodigde minimum bruto maandinkomen vastgesteld op een bedrag ad € 3.333,-

Mijn vraag
staat er niet bij

Hieronder kunt u ons een vraag stellen.

Verhuur en informatie