Nieuwsoverzicht De Makroon

De verhuur is gestart!

admin

Wie kan er in De Makroon een woning huren?
Voor een plezierige mix van bewoners streven wij naar een verdeling van zowel vitale ouderen, als ouderen die een zorgbehoefte hebben. Het uitgangspunt voor de toewijzing is dat mensen met een zorgvraag voorrang krijgen.

Naast het feit dat er wordt gekeken naar een zorgindicatie, wordt er ook gekeken naar uw inkomen. Om in aanmerking te komen voor een woning geldt de volgende inkomenseis: het bruto jaarinkomen is minimaal gelijk aan 40x de huurprijs. Het inkomen van uw partner mag u voor 75% meerekenen. Bij gepensioneerden wordt er ook gekeken naar uw vermogen.

Stappenplan om te huren

  • Controleer of u voldoet aan de toewijzingscriteria (lees hierboven).
  • Zo ja, klik hier om het inschrijfformulier te downloaden. Vul het inschrijfformulier volledig in en voeg daar de gevraagde documenten aan toe.
  • Lever de complete set in bij de verhuurmakelaar voor vrijdag 1 mei 12.00 uur. De verhuurmakelaar beoordeelt, samen met Amstelring, de inschrijvingen.
  • U hoort uiterlijk vrijdag 29 mei per brief of u een woning toegewezen heeft gekregen of op de wachtlijst wordt geplaatst. Daarbij wordt u ook uitgenodigd voor de kijkdag.
  • Na de kijkdag wordt u uitgenodigd om het huurcontract te tekenen, uiterlijk eind juni, en kunt u starten met de voorbereidingen op de verhuizing
Prognose oplevering
Volgens de huidige prognose zijn de appartementen eind dit jaar woonklaar.    

Vragen?
Op de website, pagina Vragen, vindt u een overzicht met veel gestelde vragen & antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, bel de verhuurmakelaar. Maxim of Eva, van Actys Wonen helpen u graag!

amsterdam@actyswonen.nl
020 - 540 56 80

Deel dit artikel   | Goed verhaal!   

Houd mij op de hoogte